background: rgba(0, 0, 0, 1) !important;

 

Un recorregut pel Sant Tridu Pasqual. Començant pel Dijous Sant, dia de l’amor fratern, de la caritat, del servici, de la institució del sacerdoci i del sacrament que és cor de l’Església, l’Eucaristia. Ho simbolitzem amb la jofaina, la tovallola i la palangana, record del llavatori dels peus als apòstols; i amb el pa i el vi, que es convertiran en l’altar en el Cos i la Sang de Crist, simbolitzats amb el Calze que corona el Sepulcre del Senyor.

 

Passem al Divendres Sant, representat per l’Arma Christi, que és la simbologia del elements que intervenen en la Passió i Mort del Senyor, on la Creu presideix l’escena, arbre d’amor que triomfa sobre el pecat i la mort.

 

Després de l’escàndol de la Creu, el Senyor és posat al Sepulcre. Silenci i esperança l’envolten. En aquesta sala trobem al nostre titular. Sabem que Crist és l’origen, la plenitud, el primogènit dels qui retornen d’entre els morts, qui posa la pau en terra i cel per la seua sang.

Diumenge és la Pasqua florida, el dia de la Resurrecció. Com Maria Magdalena, ens acostem també nosaltres al jardí per trobar-nos amb Crist Ressuscitat.